Διακρίσεις του μπλογκ

1.Ποστ-αφιέρωμα από την Theorema.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σταγονίδια


Παράξενος καιρός.Το πρωί ζέστη,το βράδυ κρύο.Και πάνω στη ζαλάδα μας πλακώσανε κι οι αιμόφιλοι της ινφλουέντσας.

6 σχόλια:

  1. Τόσοι άνθρωποι όμως εκεί μέσα κι ούτε ένας δεν αγριεύτηκε τόσο ώστε να του ορμήσει. Εμένα αυτό μου φαίνεται πιο ανησυχητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Καρτέσιος

    Όχι,κανείς.Ο φίλος μου ο πασοκτζής-και για πρώτη φορά αυτό δεν είναι πλάκα-μου είπε επί λέξει:"Το είδα στην τηλεόραση.Δεν είναι όπως τα λένε.Πλάκα έκανε ο τύπος.Ήθελε απλώς να φρικάρει αυτόν της ΑΝΤΑΡΣΥΑς."'Οπως λέει κι ο Παντελής,το προσπερνάμε σαν τηλεοπτικό event χασκογελώντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λετε να τη γλυτωσε επειδη μας θυμησε ταινια του ..Charlie Chaplin; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιτάξτε, δε σας ζητάω αυτή τη στιγμή να ρουφιανέψετε τον φίλο σας, απλώς κάποια στιγμή, τυχαία, μήπως μπορεί να σας πέσει κάπου εδώ μέσα η διεύθυνση του mail του, ένα τηλέφωνο, ένα msn, αν έχει blog και που το βρίσκω... Τυχαία λέω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Elva

    Φοβάμαι πως ναι-και αυτό επίσης δεν έχει πλάκα.

    @Καρτέσιος

    Για να καταλάβετε,όταν προχτές του είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να μου διαβάζει αποσπάσματα από "Τα Νέα" διότι αυτά είναι ήδη αναρτημένα από την προηγουμένη στο διαδίκτυο τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε έντυπη μορφή έγινε έξω φρενών και με χαρακτήρισε ψεύτη,προβοκάτορα και βαλτό του Τσίπρα(τώρα αυτό πού κολλάει,δεν ξέρω.Άβυσσος η ψυχή των πασοκτζήδων.)Το μόνο που μπορώ να σας δώσω είναι ταχυδρομική διεύθυνση.Αλλά η επιστολή σας πρέπει να έχει λογότυπο τράπεζας ή της εφορίας για να μην καταλήξει στον κάλθο των αχρήστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, διεύθυνση. Δεν έχω πρόβλημα. Να τον δω θέλω απλώς. Να δω πως είναι το νέο μοντέλο, μην πάει ο νους σας στο κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή